Peronda

Des de 1827 fabriquem paviments i revestiments ceràmics amb l'objectiu d'oferir un producte genuí als nostres clients. La nostra herència ens ha permès créixer i evolucionar en la indústria ceràmica espanyola fins a arribar a clients de més de 100 països. L'experiència és per a nosaltres el fort fonament de qualitat i responsabilitat sobre el qual ha crescut la marca Peronda, una font tant de reconeixement com d'aprenentatge del qual ens sentim orgullosos.

Per poder oferir sempre i en primícia els productes de més qualitat i disseny al mercat, Peronda ha entès la innovació i la inversió en tecnologia com a part del seu ADN. Sempre a l'avantguarda de les últimes investigacions i tècniques, els nostres productes es caracteritzen per aportar sempre un detall més enllà del convencionalisme. A Peronda treballem cada dia investigant i aplicant noves tècniques que ens permeten oferir un producte diferenciat de la més alta qualitat als nostres clients.

Nostre objectiu és transmetre la nostra passió per la ceràmica als nostres clients, a través de productes únics, que aporten a l'hàbitat valors de seguretat per la seva qualitat i de diferenciació pel seu desenvolupament. Productes polivalents, i excel·lents quant al seu disseny que es mantenen perdurables en el temps, tant pel seu estil com per la seva riquesa en detalls.

Ofertes de treball relacionades

Peronda
Onda
Esmaltador/a

Busquem personal per cobrir el lloc de maquinista a l'esmaltadora.

Peronda
Onda
Forner/a

Busquem personal per cobrir el lloc de forner/a. No comptar amb experiència no és un in...

Peronda
Onda
Resident area manager

Lloc estable i amb gran projecció professional en una empresa líder en el sector ceràmi...